14 Μαΐου 2020

Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο για το Σχ. Έτος: 2020 -2021




Εγγραφές στο  νηπιαγωγείο
 για το Σχολικό Έτος: 2019-2020


Για το σχολικό έτος 2020-2021 

οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία μας 

θα πραγματοποιηθούν από 

15 έως 30 Μαΐου 2020.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.


Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται 

για το σχολικό έτος 2020-21

μαθητές γεννημένοι το

2015 και το 2016.



Διαβάστε 

τις παρακάτω οδηγίες 

  





Οδηγίες Χρήσης για τους γονείς





Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα 

στην διενέργεια της εγγραφής

 επικοινωνήστε μαζί μας.



Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που 

αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής 

υπηρεσίας, η αίτηση μπορεί να γίνει με 

αυτοπρόσωπη παρουσία στο Νηπιαγωγείο (παρ 7 

\του άρθρου 2 της ΚΥΑ 53128/Δ1/2020 (Β΄ 

1767). 

Για τον σκοπό αυτό ο/η Διευθυντής/ντρια ή 

Προϊστάμενος/νη του νηπιαγωγείου εισέρχεται 

στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» 

της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) και 

καταχωρίζει την αίτηση σύμφωνα με τα 

δικαιολογητικά που του προσκομίζει ο γονέας/

κηδεμόνας



Πριν την προσέλευση σας 

στη σχολική μονάδα 


θα πρέπει να έχει προηγηθεί

 τηλεφωνική επικοινωνία.






Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 

2492022640




Όρια των νηπιαγωγείων μας


4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

Από Δ. ΣΤΡ. ΛΙΜΠΡΙΤΗ και μέσω της ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (Α-Δ) έως Δ. με ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Από Δ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (Α) και μέσω αυτής (Α) έως Δ. με ΜΑΡΑΣΛΗ.
Από Δ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και μέσω της ΜΑΡΣΛΗ (Α-Δ) έως την Δ. με ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Από Δ. ΜΑΡΑΣΛΗ με ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μέσω αυτής (Α) έως Δ. με ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
Από Δ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και μέσω ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Α-Δ) έως Δ. με ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.
Από Δ. ΛΑΜΠΡΟΥ-Π. ΜΕΛΑ-ΚΑΡΑΣΟΥ (5 δρόμοι) και μέσω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Α) έως Δ. με ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Παραχώρηση στο 4ο Δ. του τετραγώνου μεταξύ των δρόμων ΛΙΜΠΡΙΤΗ-ΚΑΛΛΕΡΓΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .(315α-315β-315γ-316α-316β)  Όχι όμως των προσόψεων επί τω οδών ΛΙΜΠΙΤΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Παραχώρηση ολική των προσόψεων της ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ  και  ΣΟΛΩΝΟΣ. Παραχώρηση μικρών τμημάτων πρόσοψης επί τω οδών ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΥ (έγινε περιγραφή).


ΟΡΙΑ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ 
ΚΑΙ 5ου ΚΑΙ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ.

Από το ανάχωμα (μετά το στάδιο) κατευθυνόμαστε στην οδό ΠΥΘΑΓΟΡΑ μέχρι την ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ακολουθούμε την Καραολή Δημητρίου μέχρι τη συμβολή της με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Η αριστερή πλευρά της Καραολή Δημητρίου ανήκει στο σχολείο μας.
Από την διασταύρωση των δρόμων στρίβουμε αριστερά στην Ελευθερίας (η αριστερή πλευρά της οδού ανήκει στο σχολείο μας). Φθάνουμε στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίας και ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ. Ακολουθούμε την οδό Λάμπρου Λάμπρου (και οι δύο πλευρές της οδού ανήκουν στο σχολείο μας) και συνεχίζουμε στην οδό ΣΟΛΩΝΟΣ (και οι δύο πλευρές της ανήκουν στο σχολείο μας) και φτάνουμε στη διασταύρωση ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και Σόλωνος. Το τετράγωνο που βρίσκεται.
Στρίβουμε αριστερά στη Ρήγα Φεραίου μέχρι τη διασταύρωση Ρήγα Φεραίου και ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ακολουθούμε την Αγίου Δημητρίου μέχρι τη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΥ.
Ακολουθούμε τη Τζαρτζάνου μέχρι τη διασταύρωσή της με την ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Η αριστερή πλευρά της Τζαρτζάνου ανήκει στο σχολείο μας. Ακολουθούμε την Πολυτεχνείου προς τα αριστερά (η αριστερή πλευρά της οδού ανήκει στο σχολείο μας) και φτάνουμε ως τη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.
Στρίβουμε δεξιά επί της Τριανταφύλλου και φτάνουμε στη διασταύρωση των οδών Τριανταφύλλου και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.  Συνεχίζουμε επί της Τριανταφύλλου και φτάνουμε στη διασταύρωση των οδών Τριανταφύλλου και ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΙΜΠΡΙΤΗ. Και οι δύο πλευρές (προσόψεις) της Τριανταφύλλου ανήκουν στο 2Ο Δημοτικό Σχολείο. Τα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του δρόμου ανήκουν στο 2ο Δημοτικό, ενώ τα τετράγωνα που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του δρόμου ανήκουν στο σχολείο μας.
Στρίβουμε αριστερά επί της οδού Στρ. Λιμπρίτη και φτάνουμε μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΕΙΡΗΝΗΣ. Οι προσόψεις των οικιών επί της Λιμπρίτη μέχρι τη διασταύρωσή της με την ΚΑΛΛΕΡΓΗ ανήκουν στο 4ο Δημοτικό. Η αριστερή πλευρά της οδού Στρ. Λιμπρίτη μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ειρήνης ανήκει στο σχολείο μας.
Στρίβουμε αριστερά  επί της οδού Ειρήνης, μπροστά από τις Εργατικές κατοικίες και ακολουθούμε το δρόμο (μπροστά από το ΕΠΑΛ) μέχρι τη συμβολή του με την ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Τα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται ανάμεσα σε αυτές ανήκουν στο σχολείο μας.
Παραχώρηση στο 4ο Δ. του τετραγώνου μεταξύ των δρόμων ΛΙΜΠΡΙΤΗ – ΚΑΛΛΕΡΓΗ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .(315α-315β-315γ-316α-316β)  Όχι όμως των προσόψεων επί τω οδών ΛΙΜΠΙΤΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Παραχώρηση ολική των προσόψεων της ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ  και  ΣΟΛΩΝΟΣ. Παραχώρηση μικρών τμημάτων πρόσοψης επί τω οδών ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΥ (έγινε περιγραφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου